maanantai 24. maaliskuuta 2014

Oheistuote-esittely: Mer-pehmo

Mer on yksi WEED World -lehtien yhteydessä järjestetyistä arpajaispalkintopehmoista. Siitä pitäisi olla valmistettu iso sekä pieni versio, mutta isosta versiosta ei ole koskaan nähty edes kuvia.

Mer on nätisti onnistunut WEED-pehmo. Sen ilme on hahmolle sopiva: silmät ovat suuret ja pentumaiset. Merin luonteeseen täyspyöreät, uteliaat silmät sopivat erittäin hyvin. Myös kulmakarvat korostavat tätä piirrettä. Korvat sopivat hahmolle hyvin ja ovat superlutuiset.

Väri on myös hyvin onnistunut, ehkä tosin aavistuksen liian vaalea. Häntä on samanlainen töpö kuin muillakin ja sopii Merille melko hyvin.

Merin isoin ongelma tulee siinä, että sillä ei ole arpia tai kasvonpiirteitä, jotka voisi tunnistaa helposti. Pehmojen tyyli hävittää koirista niiden rotuerot (korvia lukuunottamatta), jolloin Mer jää hieman yksipuoliseksi pehmoksi.

Kokonaisuudessaan kuitenkin erittäin suloinen pehmo, joka jää tosin helposti muiden pehmojen varjoon.

Kaikki kuvat otettu samasta pehmosta.
4 kommenttia:

 1. Mer on ehdottomasti omia suosikkejani pehmoista, kun sattuu olemaan suosikkihahmojanikin. Pehmo on tosi suloisen näköinen, mutta kuten sanoinkin niin huonosti joukosta erottuva. Ilman parempaa tietoa voisi kuvitella sen olevan vain joku random kultaistanoutajaa esittävä pehmo.

  VastaaPoista
 2. Mer on hyvin onnistunut pehmona. Yksinkertaisuudessaan se jää hieman muiden varjoon. Pehmon ilme on kuitenkin onnistunut ja sopii hyvin Meriin.

  Merin silmiä olen miettinyt. Animessa ne ainakin ovat siniset ja joissakin mangakuvissa taisi myös olla? Joissakin kuvissa Merillä on kuitenkin ruskeat silmät kuten tällä pehmollakin. Joissakin oheistuotteissa saattoi vastaavasti olla siniset.. Gingapediassa Merin silmien sanotaan olevan harmaat. Minkä väriset Merin silmät oikeastaan ovat? Tuntuu vaihtelevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monessa mangan kuvassa Merin silmät ovat harmaat/mustat/melko värittömät. Koirien silmien väri vaihtelee aika usein mangassakin. Animeen on varmasti katsottu vain melko helposti erottuva väri.

   Poista
 3. Mer soveltuu todella hyvin tällaiseksi pallopääpehmoksi, se kun on pentu ja söpö. Ruskeat silmät ovat kauniit, tulee mieleen suklaa. Noista kulmakarvoista en kyllä tykkää, jotenkin Mer näyttää suloisemmalta kun ne peittää näkyvistä.

  VastaaPoista