maanantai 17. maaliskuuta 2014

Oheistuote-esittely: John-pehmo

John on yksi WEED World -lehtien yhteydessä järjestetyistä arpajaispalkintopehmoista. Siitä on valmistettu pieni versio ja teoriassa siitä olisi pitänyt valmistaa myös iso. Isosta ei kuitenkaan ole koskaan nähty edes kuvia.

John on pehmo, jota kohtaan minulla on ristiriitaisia tunteita. Kokonaisuudessaan se on erittäin hyvin onnistunut: turkin väritys on on onnistunut erinomaisesti. Alaosasta ei ole tehty valkeaa, vaan se on aavistuksen kellertävä. Myös sen kasvokuvioinnit ovat onnistuneet ja erityisesti hieman edestä katsottaessa pehmon ilme on erittäin johnmainen. Kaksivärisessä pehmossa myös vartalo toimii oikein hyvin ja siinä on paljon katseltavaa kaikilta puolilta.

Johnin silmien väri on yksi asia, mikä minua kaihertaa. GNG-animessa ne olivat mustat, GDW-animessa siniset ja yhdessä GNG-mangan kannessa keltaiset. Harmaa on tavallaan hyvä vaihtoehtoa, mutta nyt valittu harmaassa on hyvin samantapainen kiilto kuin Benin sokeissa silmissä.

Toisekseen, pallopäinen pehmo ei minusta saa vangittua Johnin olemusta kovin hyvin. John on sarjassa melko cool tyyppi ja tällä tyylillä tehdyssä pehmossa ei ole minkäänlaista cooliutta. Söpö se on, mutta se ei minusta sovi Johnille...

Tämä on kuitenkin vain henkilökohtainen mielipide - monet rakastavat tätä palleroa. Itselleni se on vain hieman outo, koska en Johnia osaa söpönä kuvitella.

Kaikki kuvat on otettu samasta pehmosta.


4 kommenttia:

 1. Onko John ainoa pehmo, jolla on pää vähän kallellaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä yksilöllä vain sattuu olemaan pää kallellaan, voisi kai sanoa että valmistusvirhe.

   - methpring

   Poista
  2. Valmistusvirhe on hieman voimakas sana tässä tapauksessa: valmistusvirhe on useimmiten isompi vika, joka häiritsee tuotteen käyttöä tai tekee siitä selkeästi huonomman. (Vertaa valuvirheinen "viheltävä" Riki-figuuri.)

   Tätä voisi kai sanoa laadun vaihteluksi, koska tuo ei kuitenkaan eroa paljoa siitä, jos pehmon pää on muhkurainen tai tassu vinossa.

   Poista
 2. John on suosikkihahmojani ja samalla mielestäni myös yksi onnistuneimmista GDW pehmoista. Johnille sopii hopeaisen harmaat silmät, mutta ehkä mieluiten olisin halunnut pehmolle siniset silmät kuten GDW:ssä ja mangassakin, vaikka yhdessä kannessa tällä onkin keltaiset silmät. GNG animessa Johnilla on kyllä ruskeat, eikä mustat silmät.

  VastaaPoista