tiistai 11. maaliskuuta 2014

Oheistuote-esittely: Gin-pehmo

Gin on yksi WEED World -lehtien yhteydessä järjestetyistä arpajaispalkintopehmoista. Siitä on valmistettu kolme erilaista versiota: iso, jolla brodeeratut arvet sekä kaksi pientä, joista toisella brodeeratut arvet ja toisella maalatut. Brodeeraus-arpisella Ginillä on kippura häntä, maalatulla suora. Isolla pehmolla on myös suora häntä.

Tässä pehmossa on ehkä isoin ero brodeeratun ja maalatun pehmon välillä koko pehmosarjassa, vaikka Ginin arvet ovat lopulta hyvin pienet. Pehmon muuta rakennetta on kuitenkin muokattu paljon.

Brodeeratun pehmon arvet ovat tyylikkäät punaiset ja erottuvat erittäin selkeästi. Sillä on myös samanlainen suloinen kippurahäntä kuin Rikillä.
Maalatussa pehmossa arvet ovat myös punaiset ja erottuvat selkeästi. Häntä sillä on suora töpö. Arvet asettuvat pehmoissa hieman eri paikkoihin. Brodeeratulla Ginillä on isommat otsapallot kuin maalatulla.

Pehmojen huomattavin ero tulee kuitenkin niiden kasvoissa: brodeeratulla Ginillä silmät on laitettu huomattavasti matalammalle kuin maalatulla ja ne saattavat olla myös aavistuksen kapeammat. Lisäksi brodeerattujen Ginien pää näyttää olevan leveämpi verrattuna maalattuun. Tämä tekee niiden ilmeeseen selvän eron: maalattu Gin on valppaan ja reippaan näköinen, kuten Riki. Brodeerattu taas näyttää hyvin uniselta.

Väritys toimii kaikissa versioissa: se on aavistuksen sinertävän harmaa ja muistuttaa paljon mangan väritystä Ginistä.

Gin, jolla maalatut arvet:

Kaikki kuvat samasta pehmosta.


Gin, jolla brodeeratut arvet:

Kuva: Crystalxhearts

Kuva: Ginga Fans & Collectors

Kuva: Steelfangs

Kuva: Shinytoydinosaurs
Huom. Kuvassa iso pehmo.


Kuvat: Silvertorage

Kiitos Kiatsulle kuvavinkeistä!

10 kommenttia:

 1. Johtuneeko vain valaistuksesta, mutta brodeeratulla Ginillä näyttäisi olevan kiiltävämmät ja sinisemmät silmät kuin maalatulla?

  Pienenä lisämainintana pehmojen eroista voisi tekstiin laittaa, että brodeeratulla Ginillä on isommat otsapallot kuin maalatulla.

  - methpring

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että ne ovat sinisemmät. Tosin itse otin kuvat melko hämärässä ympäristössä, joten paha mennä sanomaan. Kikkailin samantyylisissä kuvissa myös jonkin verran salaman käytöllä, jotta näkee, miten se vaikuttaa esim. turkin kiiltoon.

   Poista
  2. Ja lisäilen otsapallo-infon kohtapuoliin.

   Poista
 2. Yksi jännä havainto noista brodeeratuista pehmoista, johon ainakaan itse en ole aikaisemmin kiinnittänyt huomiota; noissa kaikissa pehmoissa silmien "kiillepilkut" menevät noiden mustien reunojen, (tai pitäisikö niitä ajatella jotenkin "ripsinä") päälle. Mielestäni muilla pehmoilla ei ole tuollaista mokaa ollut. O:

  Aikaisemmin olen pitänyt brodeerattua versiota hienompana noiden arpien ja hännän takia, mutta nyt kun pääsi rinnatusten vertailemaan noita, niin kyllä tuo maalattu versio vie voiton kirkkaasti! :D

  T: Spyro

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itselle kävi samoin. Aiemmin olen pitänyt brodeerattuja parempina, mutta kun olen näitä vertaillut, niin niistä alkaa löytyä turhan paljon vikoja...

   Poista
 3. Maalattu on hienompi. Sen otsapallot eivät ole liian isot vaan sopivan kokoiset, kuten Rikillä ja Weedillä. Pehmon olemus on tosiaan myös valppaampi kun brodeerattu taasen näyttää väsyneeltä ja vähän mölliltäkin. Maalatun arvet ovat myös mukavan sirot ja näyttävät kivemmilta, vaikka brodeeratuissa arvissakin on kyllä puolensa. Silmät maalatulla ovat myös paremmat, ne ovat paremmalla kohdalla ja kiillepilkut eivät tule mustien reunojen päälle.

  Miinusta maalatulle tulee kuitenkin siitä, ettei tämän häntä ole kippura. Kippura sopisi Ginille paljon paremmin kuin suora. Tosi harmi että kippura löytyy vain brodeeratulta joka on vähän mölli. Eniten brodeetaratussa versiossa minua ehkä häiritsee otsapallojen turhan iso koko. Ja nuo kiillepilkut ovat kyllä myös melko häiritsevät kun niihin huomionsa kiinnittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo kippura häntä on ehkä söpöimpiä asioita pehmoissa ikinä. Sääli, että sellainen on vain harvinaisemmissa versioissa.

   Poista
 4. Kumpi on harvineisempi pehmo; Gin vai Riki? Entä kumpi näistä on halutumpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletettavasti Riki. Ginistä on tehty kaksi painosta. Gin on kuitenkin Rikiä suositumpi.

   Poista
  2. Itse pidän enemmän Ginistä hahmona, mutta pehmona mielestäni Riki on hienompi ja onnistuneempi kuin Gin. Rikillä on hienot brodeeratut arvet, se ei näytä mitenkään mölliltä, kuten brodeerattu Gin ja Rikillä on suloinen kippura häntä.

   Poista