lauantai 29. maaliskuuta 2014

Oheistuote-esittely: Kagetora-pehmo

Kuva: Steelfangs
Kagetora on yksi WEED World -lehtien yhteydessä järjestetyistä arpajaispalkintopehmoista. Siitä on valmistettu pieni versio ja teoriassa siitä pitäisi olla myös iso versio. Sellaisesta ei kuitenkaan ole koskaan nähty edes kuvia.

Kagetoraan minulla on samanlainen viha-rakkaus-suhde kuin John-pehmoonkin. Kagetora on erittäin hyvin onnistunut pehmona: sen arvet ovat paikoillaan ja hyvin tehdyt. Niihin on myös käytetty sopivaa väriä, punertavankiiltävää harmaata. Myös Kagetoran ilme sopii sille hyvin. Sen silmien yläpuolella ovat mustat rajat, mutta se ei kuitenkaan ole uneliaan näköinen.

Muutenkin pehmo on hyvin onnistunut: väri on mangan värityksen mukainen ja lisäksi se on kaksivärinen, mikä tuo siihen lisäilmettä. Kaupanpäälle Kagetoralla on vielä tiikerinraidat, minkä vuoksi se on ehkä eniten kuvioitu pehmo koko setistä.

Jokin Kagetorassa ei kuitenkaan viehätä minua. Ehkä se johtuu ihan siitä, että se on menettänyt paljon rotuominaisuuksiaan pehmona eikä chibi-tyyli sovi kovin hyvin vakaville hahmoille. Lopulta pehmo on tehty niin mallin mukaan kuin mahdollista ja siinä on paljon yksityiskohtia, mutta minuun se ei lopulta iske.

Kuvat: Spyro  Kuvat: Steelfangs


5 kommenttia:

 1. Kagetora on minusta yksi hienoimmista ja onnistuneimmista pehmoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä!!! Itse omistan vain Riki, Gin, Weed ja Akame pehmot. Huom. Riki on kokoelmani helmi! :]

   Poista
 2. Mä en oo tienny et Kagetorasta on ees pehmo!!! XD

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että monet pitävät Kagetorasta. Minuun se ei ole koskaan iskenyt. Kagetora on tosiaan yksi harvinaisimmista pehmoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymykseni tulee pikkuisen myöhässä, mutta
   Mitkä sitten ovat yleisimmät pehmot?

   Poista