maanantai 31. maaliskuuta 2014

Oheistuote-esittely: Jouji (George) -pehmo

Jouji on yksi WEED World -lehtien yhteydessä järjestetyistä arpajaispalkintopehmoista. Siitä on valmistettu sekä iso että pieni versio. Kummassakin versioissa on brodeeratut arvet.

Jouji on yksi suosikkejani GDW-pehmoista. Vaikka se on täysin valkea, on siihen saatu paljon ilmettä muutamilla yksityiskohdilla. Jouji näyttää hyvältä pallopäisenä pehmona ja sen tunnistaa heti, vaikka tasainen kangas ei sen turkkia korostakaan.

Joujin kasvot ovat onnistuneet erityisen hyvin. Sen arvet ovat kaikki tarkalleen oikeilla paikoilla ja ne on tehty aavistuksen kiiltävällä, vaalealla langalla, joka tekee niistä erittäin aidon näköiset. Myös Joujin silmät ovat onnistuneet erittäin hyvin: sen katseessa on samanlainen "cool" -kiilto kuin mangassakin ja sen kulmakarvat ja silmänrajaukset on toteutettu niin, että se näyttää yhä arvokkaalta ja vakavasti otettavalta - joskin tosi söpöltä samalla.

Joujin korvat ovat mukavat, sillä niitä voi asetella hieman eri asentoihin, jolloin ne näyttävät karvaisemmilta kuin todellisuudessa.

Töpöhäntä ei erityisemmin pue Joujia, vaikka se on selkeästi ainoa järkevä tapa toteuttaa tämän hahmon häntä.

Yksi suosikkejani WEED-pehmojen joukossa.

Kaikki kuvat otettu samasta pehmosta.

4 kommenttia:

 1. Jouji on mielestäni parhaiten onnistunut pehmo, se on todella paljon alkuperäisen mangaversionsa näköinen.

  VastaaPoista
 2. Jouji on hienosti onnistunut, mutta sen korvat ja häntä eivät ole täysin mieleeni, ei muistuta salukia vaan enemmän jotain noutajaa noiden vuoksi. Arvet ja ilme ovat kyllä hyvin onnistuneet eikä pehmo ole tylsä vaikka onkin yksivärinen.

  VastaaPoista
 3. Ja Jouji tosiaan ei ole puhdas saluki, mutta siltä sen kuuluisi kuitenkin näyttää. Hienoahan olisi jos sekarotuiset jälkeläiset Gingassa näyttäisivät sekotuksilta eikä jommalta kummalta puhdasrotuiselta vanhemmalta.

  VastaaPoista
 4. Mulla on Jouji ja Riki pehmo mut haluisin myös Weedin ja Ginin ja ehkä Benin.... Mielestäni Jouji on tosi onnistunut pehmo. I♥JOUJI

  VastaaPoista