tiistai 4. helmikuuta 2014

Haaste: suosikki...

Pieni haaste Tähdenlennon blogista! Valitse ja perustele suosikkihahmosi kustakin ryhmästä.


SUOSIKKI...
1. Karhukoira
2. Karhu
3. Ihminen
4. Koira
5. Koirarotu
6. Naishahmo
7. Mieshahmo
8. Joukkueenjohtaja
9. Dobermanni
10. Vihollinen
11. Kuolema
12. Susi


 1. Karhukoira - Weed
Weed on ehdoton suosikkini karhukoirista, koska en ole koskaan ymmärtänyt Ginin ja Rikin (yli)arvostusta. Weed on lempeä, voimakas ja pitää periaatteensa loppuun asti, mutta on kuitenkin avoin uusille vaikutteille.2. Karhu - Harppuunakarhu
Madara oli aiemmin suosikkini, koska sitä luultiin pitkään naaraaksi, mutta kun se liittyi urosten massaan, palasi vanha Harppuunakarhu suosikkilistalleni. Harppuunakarhu on ensimmäinen karhu, joka saa koirien puntit oikeasti tutisemaan suuren taistelun alkaessa ja hulluudessaan se järkyttää myös muita karhuja. 

 
3. Ihminen - Gohee
Vaikka Gohee onkin koiran- ja lastenhakkaaja, osittain raivohullu metsästäjä, juoppo ja monia muita negatiivisia ominaisuuksia, on hänessä kuitenkin jotain ihailtavaa.
 4. Koira - Ben

Ben on aina ollut hahmoista suosikkini. Se muistutti minua pienenä Helmi-suomenajokoirasta ja Benissä on karismaa: se on taitava taistelija, voimakas ja neuvottelutaitoinen johtaja, minkä lisäksi se on oikeudenmukainen eikä turvaudu väkivaltaan kuin pakon edessä.


5. Koirarotu - sileäkarvainen mäyräkoira
Koska mäyrikset hallitset maailmaa. Mäyräkoira on hieno lisä Gingan maailmaan: ne ovat voimakkaita taistelijoita ja kovaluonteisia, mutta kuitenkin pieniä ja lutuisia. Ei ole kovin montaa rotua, missä nämä ominaisuudet yhdistyvät... On muutenkin hienoa nähdä Gingan maailmassa enemmän koiria, jotka käyttävät taktikointia taistellessa eivätkä vain jyrää raa'alla voimalla.


 
6. Naishahmo - Fuji
Laitoin aluksi voittajahahmoksi Crossin, mutta jäin miettimään ja päätin, että vähemmän on enemmän. Cross on mukana taisteluissa ja sen voimia korostetaan, mutta lopulta se jätetään pois kaikesta ihan vain siksi, että se on nainen.
Fuji on puolestaan Ginin äiti ja muuten sen rooli on minimaalinen: siitä kuitenkin kerrotaan, että se oli aikoinaan hyvä karhukoira ja se oli mukana ihmisten turvana ja jäljittäjänä, kun Goheeta ja Daisukea lähdettiin etsimään.

 
7. Mieshahmo - Moss
Moss on miehinen mies ja yksi Gingan sopivasti poikkeavimpia hahmoja. Se on ruma, lihava ja arpinen (oikeastaan ainoa hahmo, jolla arvet rumentavat sitä), mutta se on samalla huumorintajuinen, äkkipikainen ja rakastaa perhettään.

 
8. Joukkueenjohtaja - Terry
Terry edustaa joukkueenjohtajissa täysin erilaista voimaa ja taktiikkaa kuin Ben ja muut, jotka ovat valmiita kuolemaan aatteensa puolesta. Terry on valmis tekemään mitä hyvänsä, selvitäkseen hengissä ja voidakseen päästä auttamaan aatettaan. Se liittyy Mutsun kenraalien laumaan ja kuolee lopulta saamatta antaa ainoatakaan iskua karhuille.
 

9. Dobermanni - Sniper
Bill on täysin mitäänsanomaton hahmo, joten ainoa looginen valinta on Sniper. GNG:n puolella en Sniperistä hirveästi välitä, mutta GDW:ssä tämä kaveri saa uusia ulottuvuuksia pahiksena. 10. Vihollinen - Hougen

Hougen on ehdottomasti Ginga-sarjan paras inhimillinen pahis. Täysin häikäilemätön ja kaikin puolin inhottava nuljake, joka on valmis uhraamaan lähes kenet tahansa tavoitteensa vuoksi ja jolla on voimaa ja taistelutaitoja vaikka muille jakaa.


 
11. Kuolema - Kurojaki
Kurojakin kuolema on aina sykähdyttänyt minua. Se oli pahis, mutta se rakasti pentuaan ja se uskoi koko ajan tekevänsä oikein. Se oli täysin uhrautunut aatteelleen ja kun kaikki oli menetetty, se piti kuolemaa parempana vaihtoehtona kuin epäonnistumista. 


 


12. Susi - Raiga, Sakon & Ukon
Tästä kolmikosta pidän lähinnä niiden iskun vuoksi: se on tyystin erilainen, mutta kuitenkin toimiva ja realistinen (vertaa pyörremyrsky). Se antaa myös mahdollisuuden käydä hyvin erilaisia taisteluita kuin vain hyökätä pyörien jonkun kimppuun.

5 kommenttia:

 1. Kiva, kun innostuit sinäkin haasteesta :) Hyviä, erilaisia valintoja sinulla, eikä aina niitä perinteisimpiä hahmoja.

  VastaaPoista
 2. Haluaisin antaa pienen vinkin/mielipiteen. Sinulta näyttää näitä päivityksiä tulevan pikavauhtia, minä ainakin suosin yksi päivitys per päivä periaatetta, ihan jo senkin takia että päivitysideat eivät lopu kesken. Lisäksi joillakin ei välttämättä ole aikaa tai eivät jaksa lukea useaa päivitystä päivässä joten joitain tekstejä saattaa jäädä lukematta. Mutta tämä oli vain minun mielipiteeni, jos haluat jatkaa samalla tahdilla niin se ei minua häiritse, luen jokaisen tekstin! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itse kirjoitella useamman tekstin päivässä, mutta löysin bloggerista nyt tekstien julkaisun ajastimen, joten siirryn sen kautta tasaisempaan julkaisutahtiin. =)

   Poista
 3. Realistista, että sudesta irtoaa kaksi muuta sutta? Ok.

  VastaaPoista