torstai 6. helmikuuta 2014

Oheistuote-esittely: Vohvelitarrat

Vohvelipaketteja edestä.
Vohvelipaketteja takaa.
Tarrapakettien kuvat: Yahoo!Auctions
Tarrat: Urumi.fi
Suositeltavaa: Yukimizakeblog

Vohvelitarrat ovat harvinaisimpia tarroja, mitä GNG:stä on ilmestynyt. Ne ilmestyivät 1980-luvun loppupuolella kuten muutkin GNG-oheistavarat ja ne on valmistanut Morigana-niminen yhtiö, joka valmistaa yhä karkkeja ja muita makeisia.

Vohvelitarroja sai (yllätys, yllätys) ostaessaan suklaanmakuisia vohveleita. Jokaisen paketin mukana tuli 1-3 tarraa ja tarroja on oletettavasti 24-40. (Suurin numero, jonka olen nähnyt on 21.) Nämä herkut maksoivat aikoinaan 50 jeniä/paketti.

Lähikuva.
Vohveleita myytiin todennäköisesti yksittäispaketeissa, jotka olivat kiinni toisissaan pitkänä letkana, josta saattoi repäistä yhden irti.

Tarrat ovat kooltaan 4,9 x 7 cm eli samaa kokoluokkaa kuin keräilytarrat. Keräilytarroista ne erottaa hieman kiiltävämmän pintansa ja täysin valkoisen selkämyspuolensa avulla. Lisäksi tarrojen etupuolella on numerointi oikeassa alanurkassa. Toisin kuin keräilykorteissa tai -tarroissa, vohvelitarrojen kuvat eivät etene juonen mukaan, vaan sattumanvaraisesti. Esimerkiksi tarrassa 7 on Wilson roikottamassa Chibiä suussaan, tarrassa 10 taistelua Madaraa vastaan ja tarrassa 11 Gin ja Iga-koiria. Vohvelitarroissa on paljon kuvia, joita ei ole käytetty muissa oheistuotteissa, mikä tekee niistä mukavan poikkeuksen.

Vohvelitarrat ovat erittäin vaikeita saada ja olen saanut itse niitä vain kerran ostaessani ison erän (80-100) keräilytarroja. Tällöin joukossa oli kuusi vohvelitarraa. Hyvällä tuurilla tarroja voi kuitenkin saada halvallakin, koska ne eivät kiinnitä keräilijöiden huomiota ja niitä voi nopealla vilkaisulla luulla vähemmän harvinaisiksi keräilytarroiksi.
Erilaisia tarroja 1.
Erilaisia tarroja 2.

3 kommenttia:

  1. Noista tulee vähän mieleen vuosien takaiset Digimon-vohvelit. Tykkään tuon paketin "tarra"-tekstistä kun se on kirjoitettu ihan kuin ääniefektiksi :'D

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, tässä tuli tarkempaa lisätietoa juuri vohvelitarroista. ~

    VastaaPoista